Unsere Kunden sagen:

Mit mehr als 26.000 Kundenrezensionen über unsere Gruppenunterkünfte können Sie sich ein umfassendes Bild von der Qualität unseres Angebots machen. Jede Person, die einen Aufenthalt bucht, erhält – innerhalb von Tagen nach ihrem Aufenthalt – einen Fragebogen mit der Bitte, ihre Erfahrungen über unsere Unterkunft mitzuteilen. Wir veröffentlichen nur die Texte, die wir in den letzten 2 Jahren erhalten haben. Schließlich sind veraltete Rezensionen nicht so hilfreich.

Werfen Sie hier einen Blick auf die jüngsten Rezensionen unserer Gäste:

 
3071 bewertungen
  1. 10

    We zijn geweldig gastvrij ontvangen, het verblijf was ruim en keurig netjes. We hebben een heel leuk weekend gehad!

    September 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Gruppenunterkunft Odiliapeel

  2. 9,7

    Het is een net gerenoveerde villa midden in de bossen, je zit echt midden in de natuur. Je hebt hier totale rust en privacy. Het zijn in feite 3 huizen, die onderling met elkaar zijn verbonden. Het is een grote accommodatie, maar dat doet niets af aan de luxe en fijne sfeer. In grote gezelschappen is het heel prettig om rust te hebben of elkaar juist te kunnen opzoeken. Het kan allemaal. Het interieur is met smaak samengesteld. Mooie vloeren, meubels en verlichting. De keukens zijn zeer compleet en heel prettig om lang te dineren aan de mooie eettafel. Speciaal compliment voor de eettafelstoelen, zeer comfortabel. De bedden zijn prettig. Villa Woudstee is echt een aanrader!

    September 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Villa Vierhouten

  3. 9

    Prima verblijf. De buffet kast staat wel op een onhandige plek. Mooie omgeving voor wandelen, mountainbiken

    September 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Gruppenunterkunft Exloo

  4. 9,7

    Woorden schieten tekort.

    September 2020 - Familien -  übernachtete in Ferienhaus Rekken

  5. 6,5

    Super huis, ruim opgesteld.

    September 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Gruppenunterkunft Veulen

  6. 9,7

    Heerlijk rustig en voor de kinderen heel veel te doen achter in de tuin Ook buiten de zitjes Het huis is ook goed vooral om dat je eigen douche en W C hebt dat is in deze Corona tijd heel voornaam En je hoeft maar te vragen en staan voor je klaar Heerlijke omgeving om te fietsen Wij waren dik te vrede Gr Wilma

    September 2020 - Familien -  übernachtete in Gruppenunterkunft Geijsteren

  7. 9

    Tolles Haus , für mehrere Familien oder Paare bestens ausgestattet, da alle Zimmer gleichwertig und mit eigenem Bad ausgestattet sind.. Wir hatten ein entspanntes Wochenende mit lustigen Stunden in der Scheune ! Es gibt viel Platz drinnen und draußen und bei regnerischen Wetter bietet die Terrasse mit Seitenplanen die Möglichkeit sich an der Luft aufzuhalten. Danke für eine schöne Zeit.

    September 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Ferienhaus Asten-Heusden

  8. 9,4

    Mooie en grote woning. Gezellig rond de kachel in de zithoek wegens,helaas, het mindere weer. Toch nog enkele mooie wandelingen kunnen maken.

    September 2020 - Familien -  übernachtete in Bauernhäus Remersdaal

  9. 8,7

    Mooie kamers, veel ruimte binnen en buiten. Eigen parkeerplaatsen voor de deur. Park netjes. Goede voorzieningen. Al met al zeer tevreden.

    September 2020 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Ferienhaus Hengstdijk

  10. 10

    Wij hebben ontzettend genoten van de ruimte die beschikbaar is voor 40 personen.

    September 2020 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Gruppenunterkunft Spanbroek

3071 Bewertungen
8,6

Unsere Gäste bewerten die Unterkunft mit einem Durchschnitt von 8,6.