Unsere Kunden sagen:

Mit mehr als 26.000 Kundenrezensionen über unsere Gruppenunterkünfte können Sie sich ein umfassendes Bild von der Qualität unseres Angebots machen. Jede Person, die einen Aufenthalt bucht, erhält – innerhalb von Tagen nach ihrem Aufenthalt – einen Fragebogen mit der Bitte, ihre Erfahrungen über unsere Unterkunft mitzuteilen. Wir veröffentlichen nur die Texte, die wir in den letzten 2 Jahren erhalten haben. Schließlich sind veraltete Rezensionen nicht so hilfreich.

Werfen Sie hier einen Blick auf die jüngsten Rezensionen unserer Gäste:

 
4596 bewertungen
  1. 8,6

    Het hele verblijf was geweldig. Vooral de ruimte, de rust en de stookplaats buiten. Het weer was geweldig. Dat speelt ook zeker mee. Het was een mooi huisje. Goede inrichting en voldoende apparatuur.Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. Minpuntje is te weinig doucheruimte voor zoveel gebruikers.

    Juni 2019 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Tubbergen

  2. 7,4

    Gezellig met familie bij elkaar. Genoeg ruimte Het was aan een drukke weg.

    Juni 2019 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Westerbork

  3. 9,6

    Schone mooie accommodatie. Perfect voor gezinnen. Aardige beheerders

    Juni 2019 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Aurich

  4. 9,5

    Was voor groot en klein heel leuk.ook de hot tub en sauna waren top . We konden lekker buiten eten met elkaar . Super genoten.

    Juni 2019 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Holthees

  5. 8,5

    Ruime woning ,elke slaapkamer een eigen badkamer,mooi terras en parkeerplaats,vriendelijk echtpaar/beheerder. mooie omgeving.

    Juni 2019 - Freundeskreis -  übernachtete in Heerhugowaard

  6. 10

    Het is een sfeervol verblijf, goed ingericht, ruim en schoon. Sommige kamers hebben een eigen inpandige badkamer, andere kamers hebben een eigen badkamer op de gang. De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien. Zelfs hand- en theedoeken zijn voorradig en voor je eerste volle pot koffie hoef je alleen maar op de knop te drukken. Dat noem ik nog eens een warm welkom. Eten deden we in de eetzaal met de glas-in-loodramen. Dan was er nog de prachtige tuin, met de jacuzzi die bij aankomst op temperatuur was. Badjassen hingen in de kast. Er stonden zelfs fietsen om te gebruiken. We werden zeer hartelijk ontvangen door Karlijn. Alles bij elkaar is het echt een heerlijke gastvrije plek. De Jumbo in de buurt leende ons zelfs gratis een grote gasbarbecue uit, omdat we daar inkopen deden. Waar maak je dat nog mee.

    Juni 2019 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Dalfsen

  7. 8,3

    Ruime buitenruimte met veel speel en spel mogelijkheden. Op een paar kleinigheden na een goede inventaris en bemeubeling. Door 2 koelkasten voldoende ruimte voor koeling. Prettig overleg mogelijk met beheerders: open voor kritische opmerkingen, behulpzaam, met voldoende flexibiliteit.

    Juni 2019 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Norg

  8. 7,7

    We hadden allemaal een ruime kamer, met een douche en toilet. De keuken was ook erg mooi, met veel spullen, zodat je niet steeds mis grijpt. We hadden veel ruimte , ook om het huis. Dus een prima verblijf.

    Juni 2019 - Familien -  übernachtete in Lettele

  9. 7,8

    Ein schönes praktisches Haus für eine große Gruppe. Der Außenbereich bietet viel Platz für sportliche Aktivitäten. Die Umgebung ist sehr schön, nur der Weg zum Strand/zum Meer ist sehr weit, besonders für gehfaule Jungendliche. ;)

    Juni 2019 - Förderschule -  übernachtete in Haamstede

  10. 8

    Prima huisje met een mooie ligging en leuke inrichtig!

    Juni 2019 - Fussballverein -  übernachtete in Wierden-Hoge Hexel

4596 Bewertungen
8,6

Unsere Gäste bewerten die Unterkunft mit einem Durchschnitt von 8,6.