Unsere Kunden sagen:

Mit mehr als 26.000 Kundenrezensionen über unsere Gruppenunterkünfte können Sie sich ein umfassendes Bild von der Qualität unseres Angebots machen. Jede Person, die einen Aufenthalt bucht, erhält – innerhalb von Tagen nach ihrem Aufenthalt – einen Fragebogen mit der Bitte, ihre Erfahrungen über unsere Unterkunft mitzuteilen. Wir veröffentlichen nur die Texte, die wir in den letzten 2 Jahren erhalten haben. Schließlich sind veraltete Rezensionen nicht so hilfreich.

Werfen Sie hier einen Blick auf die jüngsten Rezensionen unserer Gäste:

 
4407 bewertungen
  1. 9,3

    Dat we vanuit de woonkamer van het verblijf zo op de paarden uitkeken was een echte toevoeging.

    Januar 2020 - Studentengruppe -  übernachtete in Bauernhäus Giesbeek

  2. 9,5

    We werden heel hartelijk ontvangen door de eigenaar. Al in de aanloop naar het weekend was het contact erg prettig. Verder was de accommodatie echt heerlijk. Een ruim opgezet huis met genoeg plekken waar je even de rust kunt opzoeken in een grote groep. Zeker nu het winter was en we weinig naar buiten konden, was dit heel erg fijn. Daarnaast was in alles voorzien. Genoeg bestek, kopjes, bekers etc. Al met al een top verblijf gehad waarbij we ons goed aan de huisregel gehouden hebben. Vooral veel lol hebben!

    Januar 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Bauernhäus Laren

  3. 8

    Veel mogelijkheden in de accommodatie dankzij de vele faciliteiten zoals Mini Bioscoop, Loungehoek, Dartbord, Pooltafel, Tafeltennistafel.

    Januar 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Gruppenunterkunft Venhorst

  4. 8,2

    Wij hebben genoten van een ruim huis en stralend (winter)weer. Jammer dat het weekend zo snel voorbij gaat.

    Januar 2020 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Gruppenunterkunft Haamstede

  5. 8

    Het is een uitstekende locatie ook voor de winterdagen met het lage zonnetje recht door de grote ramen in het woongedeelte. De keuken is uitstekend uitgerust met zelfs een luxe koffieapparaat met keuze. De hele bouw en inrichting is modern met een landelijke uitstraling van de houten balken en lage raampjes en deuren door een schuine lage kap. De indeling van de kamers bied mogelijkheden met de vides met nog extra slaap plaatsen voor een groep tot 20 personen. Het buitengebeuren in de overkapping is precies goed. Ook in de winter vermaken de kinderen zich hier prima. Een gezamenlijk uitstapje naar de overburen is aan te bevelen. En natuurlijk het gezelschap. We hebben het goed gehad! Bedankt!!

    Januar 2020 - Kirchengruppe -  übernachtete in Bauernhäus Maarsbergen

  6. 7,6

    De luxe en de extra speelruimte

    Januar 2020 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Ferienhaus Rijssen

  7. 9

    Zeer ruim verblijf met mooie slaapkamers met heerlijke bedden en een eigen badkamer. Leuk was ook een welkomstpakket en allerlei lekkers.

    Januar 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Ferienhaus Heerhugowaard

  8. 8,2

    Het was groot genoeg voor onze groep. Alles was aanwezig.

    Januar 2020 - Familien (mit Kindern) -  übernachtete in Ferienhaus Hollum

  9. 7,5

    landelijk gelegen, zeer ruime accommodatie, veel privacy en rust. Grenst aan een klein dorp met supermarkt en snackbar. De zee is met de auto 20 min. rijden en dan heerlijk wandelen langs het strand.

    Januar 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Gruppenunterkunft Waarland

  10. 7,8

    Prima ruim verblijf

    Januar 2020 - Freundeskreis -  übernachtete in Gruppenunterkunft Ambt-Delden

4407 Bewertungen
8,5

Unsere Gäste bewerten die Unterkunft mit einem Durchschnitt von 8,5.